Ho Ho Ho!

Nu var det Jul igen!! Jag är glad för jag fick ganska oväntat precis vad jag önskade mig! Det låter så hemskt materialistiskt när man säger så, men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra åt det. Från det att man är liten så blir ju julen en dag när man får presenter. Man ska skriva önskelistor och skicka till tomten. Jag kom att tänka på det när jag såg Grinchen på femman (tyvärr den dubbade verisionen - jobbigt med konstlade röster). Borgmästaren ansåg att julen var förstörd därför att Grinchen hade snott alla julklappar, julgranar, juldekorationer och julmat. Då sa den lilla flickans pappa (som försökt bevisa att julen inte handlar om just det) att julen handlar om familjen, inte om julklapparna. Så då firades det jul i alla fall!
 I vilket fall så har jag tänkt rätt mycket på det där med julklappar. Min lillebrorsa har tjatat ihjäl mina föräldrar med:
"Snääääälla kan jag inte få ett PS3!??! Och ett Guitar hero?! Och en ny mobil!? SNÄÄÄÄÄLLA!!!" Jag måste säga att jag är stolt över att ha vuxit ifrån sånt tjat, man vill ju bli tagen för en relativt vuxen tjej ändå. Så när jag träffade min bästa vän en snabbis på tunnelbanan hem, F, så berättade jag för henne en grej som jag kommit på.
 - När jag blir vuxen och har familj, så ska vi inte ha julklappar, utan nyårsklappar.
 - Varför då? frågade F
 - Därför att jag vill göra julen till vad den egentligen är, en familjehögtid där man är glad och lycklig över att äntligen få vara tillsammans med sina nära och kära. Och så gör man Nyår lite mer roligt med presenter!
 - Smart egentligen. Sen började vi diskutera våra current crushes (F: En snygging i tvåan Jag: en snygging i tvåan)

 Och som den hycklare jag är sitter jag nu med mina julklappar och är jätteglad över min nya mobil, vårt nya guitar hero, PS3 och singstar (jag, vi fick allt) plus att jag fick en jättesnygg nyårsklänning, två snygga vardagsklänningar och många fina pärlhalsband från mina 5 -och 8åriga systrar.

God Jul
Xoxo! (Gossip Girl-wannabe )

RSS 2.0