Babyboy, baby on my mind...

Ouff, herregud! Det omöjliga har skett; jag är KÄR! På riktigt! Trodde inte att jag skulle bli det nånsin efter min "grej" i våras... Ojojoj vad det sket sig... Men men, love finds a way, har tydliga bevis ;)
Killen som handgripligen stulit mitt hjärta är så klart en fotbollskille (skulle aldrig funka annars, it would be doomed from the beginning), hypermegaübersmart (JAG känner mig lite smått retarded jämfört med honom, och jag räknar mig själv som over-average smart!), SNYGG som få, SÖT/GULLIG som ännu färre och allmänt bäst. Lägg till omtänksam, rolig, småromantisk, att han får mig att känna mig som en liten sessa och att han inte bara spelar amerikansk fotboll - han råkar vara grym också! I simply adore the guy, och inget kan ändra på det.
Mihi, vi ska ses imorrn, vi ska gå på bio :) Haha, det är lite komiskt - ingen kunde komma på en film vi ville se, så vi bestämde oss för att vara lite spontana och bestämma då och där. Dessutom är ju filmen inte huvudgrejen, jag kommer ha mina tankar nån annanstans, hihi!


Till de mindre roligare delarna av min dag: Fysikprov - en av de mindre trevliga delarna med att gå Natur. Men, slutbetyget är inte ristat i sten (än) jag har till slutet av skolåret att höja mig. Däremot måste jag repetera matten inför 1) matte B-provet på måndag 2) matte C-provet om en vecka.... om det inte vore för bion imorrn skulle jag krevera!

À bien tôt, mes cheries! Je me vais coucher, c'est trop tard!!!! Je doit travailler à dix heures dans le matin, et je n'aime pas tellement!

This is it!

Beaucoup de temps, pas de ranconter! (som på min lekfranska betyder long time, no see)

Jag har INTE börjat gymma ordentligt
Jag har INTE maqat varje dag
Jag har INTE gått på fotbollsdiet

men...

Jag HAR tränat 14 timmar fotboll varje vecka fram tills idag
Jag HAR upptäckt världens bästa vänner
Jag HAR börjat spela med u17 (även om det bara är några få träningar)
Jag HAR gått och nästan blivit kär
Jag HAR spelat Finnkampen (fick inte starta, men fick spela!)

så under den här tiden har jag ju faktiskt lyckats med fler saker än vad jag misslyckats med :P making progress or what???

Nu ska jag ta mig an Svenska/Historia-arbetet... Wish me luck!!!!


RSS 2.0