Avklarat

Datalogin gick jättebra! Det märktes nästan inte alls att jag skrev klart det sista klockan 06.50 i morse :)

Kläder!

För alla som tycker det är kul att shoppa, men inte tycker om att se pengarna fara och flyga;
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=157319
Genom att samla poäng, vilket man gör genom att värva medlemmar, besöka hemsidor och så vidare, kan man tjäna i hop till ett presentkort hos några butiker, exempelvis H&M, JC och Gina Tricot. Lägg märke till att det inte bara är för tjejer :) Nu blev jag lite sådärtråkbanal, men wtf, kläder tycker nästan alla om. Särskilt om dom är gratis!

enformigt

Efter en snabbkoll på bloggens innehåll insåg jag att de senaste inläggen mest har handlat om träning. Och hur kul är det egentligen att skriva/läsa om träning? Inte så roligt. Får byta till något annat ämne, kanske shopping? Men det är så banalt och redan gjort. Jag skulle vilja skriva och berätta om sånt som ingen har gjort förut. Vad kan det vara? Om man går igenom mina intressen kanske man kan hitta något intressant.
 
Mina intressen:
1) Musik - sjunga, piano, gitarr och skriva låtar
2) Resor - korta som långa
3) Perfekta presenter - både till andra och mig själv (:
4) Bild och Foto - mitt "hemliga" intresse som ingen vet om
5)  Samhällsfrågor - låter otroligt tråkigt, men politik och sånt ÄR kul!
6) Träning - mest amerikansk fotboll eftersom det kommer bli så satsigt
7) Te - en god kopp te ska inte underskattas. Favoriten just nu (och antagligen för alltid är chai)
8) Umgås - ensamsjuk, klarar inte av att vara utan vänner längre än en halvdag
9) Film - skräckis och sen en komedi så att man kan somna. Ett väl utarbetat koncept
10) Choklad - sjukligt kär i allt ätbart som innehåller minst 70% kakao. Drickbar sådant är också mums
11) Kläder - alla bär dom, mer eller mindre snygga. Jag jobbar för att ha snygga, även om det inte alltid blir så snyggt som man tänkt sig
12) Fest - ordet säger allt
13) Pengar - att tjäna dom, göra av med dom (personlig favorit), spara dom, slösa dom...

Nu har jag lite att skriva om i alla fall, annat än träning. Nu ska jag plugga


ser man på

Jag var på väg mot kung fu-träningen när jag satt på tunnelbanan och spelade quadrapop, en upppoppad variant av tetris. Det är ju inte det mest attraktiva att sitta och spela ett barnsligt spel på mobilen, tänk om en intressant kille skulle råka ha ögonen på en liksom! Så jag böjde mig lite fram och drog in mobilhanden så mycket jag kunde för att skymma mobilskärmen. När jag skulle stiga av vid St Eriksplan så såg jag en medelålders man som spelade quadrapop med portfölj och andra saker som ger vuxenpoäng, göra exakt samma sak som jag gjorde. Indragen hand och ryggen frambljd över mobilen. Vi människor är rätt så lika i sättet ändå .
 
 En människa jag dock inte är det minsta lik till sinnet är min äldsta lillebror. Han och jag bråkar konstant. Den minsta kommentar kan bli värsta bråket och sen pratar vi inte "normalt" med varandra på hela dagen. Usch. Hade ju varit roligare om vi hade kul tillsammans och inte bråkat så mycket. Typ gå på bio och göra syskongrejer tillsammans. Men jag får skjuta på det, nu måste jag göra klart min del av datalogi-föredraget och plugga till NkB-provet på onsdag. Naturligtvis har jag nästan inte gjort nånting på det sistnämnda. Dålig ovana, det där med att jag aldrig pluggar inför prov... Funderar på att försöka bryta den, men vet inte riktigt hur det skulle gå till.
À demain, tout le monde! <3

god morgon

Tänkte slänga in ett inlägg så här på morgonkvisten innan jag cyklar i väg till skolan (yes, jag har börjat med det! Visst är jag duktig?) Det är en ganska fin morgon, men jag vill ändå åka bort någonstans där det är varmt, palmer och vit sand. Bara vara där och ha det bra... Jag får fortsätta spinna vidare på den dagdrömmen när jag är i skolan, måste sticka nu.
 
"När du satt streck över t:na och prick på vart i
Då kan du känna dig ledig och fri"
- ett rim från en av Harry Potter-böckerna
som alltid förflöljt mitt slöa, latmaskiga jag...

nystart

Nu har simskolan börjat! För mig betyder det att jag måste gå upp klockan halv nio en söndagsmorgon för att hinna äta frukost, packa grejer och klä på mig, för att kunna vara i Gångsätrahallen klockan kvart i tio. Suck. Jag misshandlar min fritid med sånna här saker. Fast å andra sidan tjänar jag ganska bra på det, så det är väl värt det.
  Eftermiddagen skulle jag i alla fall ha ägnat åt att plugga, men inte då! Min vana trogen sket jag i det och gick omkring och slappade. Jag kan faktiskt inte påstå att jag har gjort nånting vettigt i dag, förutom att vara simlärare. Jag har heller inte shoppat, som jag har gått omkring och sagt att jag skulle. Fast det är ju en minor förlust i sammanhanget. Att inte plugga till matteprovet i morgon tar priset av slöhet. Skulle behöva en personlig tränare, fast lärare liksom. Ska sova nu, så att jag i alla fall är utsövd och kanske kommer i håg ekvationerna från nian på provet i morrn.

Good night
Sleep tight
Don't let the bedbugs bite!


RSS 2.0